Trinity Haircare Trinity Haarstudio92

Haarstudio92 werkt uitsluitend met de producten van Trinity Haircare. Trinity Haircare vind zijn oorsprong in Zwitserland, zij staan bekend om hun kwailitatief hoge producten op een natuurlijke basis. Deze visie voert Trinity daarom ook met trots door in hun producten.

"We zijn trots op onze Zwitserse afkomst en op onze typische Zwitserse kenmerken die over de hele wereld bekend zijn: producten van superieure kwaliteit, een strak, modern en functioneel design en een sterke focus op het milieu en op de natuur. Elk concept, elk idee, elk project en elke ontwikkeling is gebaseerd op waar we vandaan komen. Dat is wat wij '100% Swissness' noemen." - Trinity Haircare

De producten van Trinity Haircare zijn salon-exclusive en verkrijgbaar bij Haarstudio 92.

Wilt u meer informatie over de producten die Trinity te bieden heef? Neem dan contact met mij op of neem een kijkje op Trinity Haircare.

Al het gebruikte beeldmateriaal is eigendom van Trinity Haircare.

Haarstudio92 MaxPro Styling Roermond Kapsalon steam+

Haarstudio92 maakt gebruik van de stylingtools van MaxPro. Dit merk vind zijn oorsprong in Amsterdam en biedt kwalitatied hoogstaande stylingstools zoals de welbekende Steam+ stijltang,  Maxpro Miracle krultang en de Maxpro BFF Borstel.

"Dankzij Max Pro kan je van ieder haartype stijl, golvend of krullend haar creëren. Max Pro staat bekend om haar kwalitatieve en innovatieve producten welke gemakkelijk in gebruik zijn, het haar beschermd én verzorgt. Zo creëer je met iedere Max Pro look een natuurlijke en gezonde uitstraling van het haar." - Maxpro

Zeg nu GOODBYE TO BAD HAIR DAYS met de stylings producten van MaxPro!

Al het gebruikte beeldmateriaal is eigendom van Maxpro